1. Home
  2. Actualitat
  3. Dunlop regala un viatge a les 24 hores de Le Mans
Dunlop regala un viatge a les 24 hores de Le Mans

Dunlop regala un viatge a les 24 hores de Le Mans

0
0

Dunlop llança el concurs “un puzle cap a Le Mans” a través del seu perfil de Facebook en què premiarà al guanyador amb un viatge i una entrada doble a l’apassionant carrera de les 24 hores de Le Mans. El concurs comença el 28 de maig i finalitza el 9 de juny. El 10 de juny es publicaran els guanyadors que viatjaran el 13 de juny a la tradicional competició.

Dunlop 24 hores de Le Mans

El premi consistirà en un fabulós viatge a les 24 hores de Le Mans que inclourà hotel, vol i entrada doble VIP al circuit. A més, el guanyador podrà gaudir d’una volta en helicòpter durant la carrera i veure la cursa des de la tribuna Dunlop situada a la corba que porta el mateix nom, una de les més famoses de tot el circuit.

Per participar únicament és necessari contestar a unes senzilles preguntes amb les quals l’usuari obtindrà les peces necessàries per completar el puzle d’imatges Dunlo (disponible aquí: https://www.facebook.com/dunlop.espana).  L’usuari guanyarà 100 punts per cada peça.  El guanyador serà l’usuari que completi el puzle i obtingui les majors puntuacions

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *