1. Home
  2. Actualitat
  3. Dunlop renova el patrocini amb el Campionat Britànic de Turismes
Dunlop renova el patrocini amb el Campionat Britànic de Turismes

Dunlop renova el patrocini amb el Campionat Britànic de Turismes

0
0

Dunlop seguirà essent proveïdor oficial de pneumàtics i patrocinador de la principal competició de motor del Regne Unit. El fabricant de pneumàtics ha arribat a un acord amb Toca, promotor i titular del Campionat Britànic de Turismes (BTCC), per continuar col·laborant fins a, almenys, el final de 2021.

Dunlop seguirà proveïnt i patrocinant el BTCC (Foto: Dunlop)
Dunlop seguirà proveïnt i patrocinant el BTCC (Foto: Dunlop)

Aquest nou acord suposa una extensió del patrocini del títol del Campionat, que va començar el 2005, així com l’acord de subministrament de pneumàtics vigent des de 2003, ampliant així aquesta col·laboració, que ja abastarà tres dècades.

Alan Gow, Director de l’BTCC, va declarar: “Em fa molt feliç que el BTCC prolongui l’excel·lent relació que manté amb Dunlop fins al final de 2021. La nostra col·laboració és una de les més duradores del món del motor, i per al BTCC és un motiu d’orgull el poder seguir utilitzant els excel·lents pneumàtics de competició de Dunlop i portar el seu nom en el nostre campionat. ”

Hans Vrijsen, Director Executiu de Goodyear Dunlop Tyres per al Regne Unit i Irlanda, va afegir: “Dunlop és una marca potent per a pilots d’alt rendiment. També és sinònim de competició del més alt nivell, en ser el fabricant de pneumàtics que més vegades ha guanyat les 24 hores de Le Mans. Cada any, el BTCC ofereix a Dunlop una magnífica oportunitat per fer gala de les seves prestacions enfront de centenars de milers d’aficionats. Estem encantats de continuar mantenint aquesta forta relació”.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *