1. Home
  2. Actualitat
  3. Easy Rider es trasllada a unes noves instal·lacions i incorpora la marca Triumph
Easy Rider es trasllada a unes noves instal·lacions i incorpora la marca Triumph

Easy Rider es trasllada a unes noves instal·lacions i incorpora la marca Triumph

0
0

El concessionari Easy Rider és una botiga i taller de Girona multimarca especialitzat en Harley Davidson, amb un ampli ventall de serveis a la vostra disposició: mecànica i revisionscustomització, reprogramació de la centraleta i potenciació del motor, gestió d’itv, homologacions i tot el que necessiteu. I, a més, podeu fer les revisions i manteniments a Easy Rider sense perdre la garantia de fàbrica, d’acord amb el Reglament de la Unió Europea 461/2010. Fins ara estaven situats al carrer Emili Grahit, 58 de Girona des de l’any 2011.

Un cop es superi aquesta pàndemia del COVID-19 i els serveis no essencials puguin tornar obrir, Easy Rider obrirà les seves portes a les noves instal·lacions de la Ctra. Santa Coloma, 37 de Girona. La seva inauguració estava prevista per a finals de març però es va haver d’ajornar per culpa del confinament. Tot i aixís, continuen treballant a porta tancada i oferint serveis d’urgència a tothom que ho necessiti.

Dades de contacte:  Tel. 972 20 24 06 – mail: info@easyridergirona.com – Xarxes socials (instagram i facebook): @easyridergirona  www.easyrider-shop.com

Triumph

La novetat és que, a més, obriran el concessionari Triumph a Girona, a les mateixes instal·lacions, però amb serveis diferenciats. Triumph Girona és una realitat. La veritat és que porten molt de temps preparant-ho tot perquè els triumphers de la nostra província tinguin al seu abast un taller i botiga oficial.

A Triumph Girona hi trobareu tot el que esteu buscant per a motos i motoristes Triumph. Ofereixen servei tècnic oficial de la mà d’un equip format, entusiasta i apassionat pel món de les motos.

Dades de contacte:  Tel. 972 500 566 – mail: info@triumphgirona.com – Xarxes socials (instagram i facebook): @triumphgirona   www.triumphgirona.com

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *