Easy Rider es trasllada a unes noves instal·lacions i incorpora la marca Triumph

El concessionari Easy Rider és una botiga i taller de Girona multimarca especialitzat en Harley Davidson, amb un ampli ventall de serveis a la vostra disposició: mecànica i revisionscustomització, reprogramació de la centraleta i potenciació del motor, gestió d’itv, homologacions i tot el que necessiteu. I, a més, podeu fer les revisions i manteniments a Easy Rider sense perdre la garantia de fàbrica, d’acord amb el Reglament de la Unió Europea 461/2010. Fins ara estaven situats al carrer Emili Grahit, 58 de Girona des de l’any 2011.

Un cop es superi aquesta pàndemia del COVID-19 i els serveis no essencials puguin tornar obrir, Easy Rider obrirà les seves portes a les noves instal·lacions de la Ctra. Santa Coloma, 37 de Girona. La seva inauguració estava prevista per a finals de març però es va haver d’ajornar per culpa del confinament. Tot i aixís, continuen treballant a porta tancada i oferint serveis d’urgència a tothom que ho necessiti.

Dades de contacte:  Tel. 972 20 24 06 – mail: info@easyridergirona.com – Xarxes socials (instagram i facebook): @easyridergirona  www.easyrider-shop.com

Triumph

La novetat és que, a més, obriran el concessionari Triumph a Girona, a les mateixes instal·lacions, però amb serveis diferenciats. Triumph Girona és una realitat. La veritat és que porten molt de temps preparant-ho tot perquè els triumphers de la nostra província tinguin al seu abast un taller i botiga oficial.

A Triumph Girona hi trobareu tot el que esteu buscant per a motos i motoristes Triumph. Ofereixen servei tècnic oficial de la mà d’un equip format, entusiasta i apassionat pel món de les motos.

Dades de contacte:  Tel. 972 500 566 – mail: info@triumphgirona.com – Xarxes socials (instagram i facebook): @triumphgirona   www.triumphgirona.com

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Ajornat el Gran Premi de MotoGP de Catalunya

Ajornat el Gran Premi de MotoGP de Catalunya

Per la crisi del coronavirus Del 5 al 7 de juny s’havia de celebrar el

Posterior
Volvo reestructura la seva direcció executiva
Diversos vehicles aparcats de la gamma Volvo, empresa que canviarà la seva estructura de la direcció executiva

Volvo reestructura la seva direcció executiva

El director executiu Hakan Samuelsson guanya pes en la nova direcció executiva

També et pot interessar
Total
0
Share