1. Home
  2. Actualitat
  3. Ecologia indomable
Ecologia indomable

Ecologia indomable

0
0

Ford Mustang Mach-E

La icona americana sobre rodes més carismàtica comptarà ben aviat amb una versió elèctrica, que destacarà per les seves magnífiques prestacions i la seva vocació esportiva

Sinònim de poder sobre l’asfalt, el Ford Mustang assumeix la responsabilitat de ser l’automòbil americà més emblemàtic de la història. Fidel a la seva saga, la propera versió elèctrica, anomenada Mach-I, brillarà per potència i esportivitat.

El Ford Mustang Mach-I destacarà pel seu poder elèctric i esportivitat

Si el mític model americà s’havia mantingut sempre fidel a les configuracions cupè i descapotable de successives generacions, la rutilant versió Mach-E representa la primera incursió del logotip Mustang en l’univers de la moda SUV.

La nova versió del mític model americà significa el seu debut en l’univers SUV.

El desembarcament a Europa d’aquesta alternativa ecològica està previst per a finals d’any, amb una oferta composta per quatre variants, destinades a cobrir una gamma de potències que oscil·larà entre els 258 CV de la configuració menor i els 465 CV de el GT.

Les quatre variants cobriran una gamma de potències entre 258 CV i 465 CV

Atenció especial mereix l’autonomia del vehicle, que cobrirà un ventall entre 420 i 600 quilòmetres, unes dades que dependran de la versió escollida pel client i la capacitat d’emmagatzematge energètic del paquet de bateries associat.

L’autonomia del Mustang Mach-I dependrà de la versió escollida pel client

 

Dotat amb una gegantesca pantalla vertical, que mesura 15,5 polzades, el Ford Mustang Mach-I sorprendrà per la facilitat de manipulació dels seus instruments i la seva avançada gestió electrònica connectada, que s’actualitzarà quan convingui.

Una pantalla gegant presideix una instrumentació capaç d’actualitzar la seva electrònica

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *