1. Home
  2. Cotxes
  3. Edició especial Like del Peugeot 208
Edició especial Like del Peugeot 208

Edició especial Like del Peugeot 208

0
0

Peugeot llança el nou 208 Like, una edició especial que es caracteritza pel seu disseny exclusiu, el seu equipament en matèria de connectivitat i el confort de conducció.

Peugeot 208 Like

A l’exterior, en funció del color escollit (vermell robí, blau virtual, negre perla, gris alumini o blanc banquise), canvien els detalls de personalització com la vora exterior de la graella davantera, les carcasses dels retrovisors i els adhesius laterals de la porta i de la porta del maleter. En qualsevol de les opcions, el Peugeot 208 Like, està disponible en tres i cinc portes i llandes amb embellidors ‘Bore’ de color blanc.

A l’interior presenta trets de color blau, com el cinturó de seguretat i la tapisseria, i de color blanc, com la palanca del canvi, els tiradors de la porta davantera o determinades parts de la consola central. El Peugeot 208 Like també instal·la de sèrie la presa USB i l’auxiliar per a connectar dispositius musicals com l’iPod.

Aquesta edició especial incorpora el motor de gasolina 1.0 PureTech 68 i el motor dièsel 1.4 HDi 68. Són dos blocs que afavoreixen la comoditat de conducció i l’eficiència en matèria de consum i emissions.

El Peugeot 208 Like està ja a la venda des de 8.900 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *