El 20% dels que anaven a treballar en bus o metro farà servir el cotxe

El 20% dels que anaven a treballar en bus o metro farà servir el cotxe. El 25% dels treballadors que anaven caminant cap seu lloc de treball, conduirà després de la quarantena. Els que ja usaven el seu automòbil, ho seguiran fent.

A poc a poc, encara que sense dates exactes, els ciutadans veuen apropar-se la tornada a la normalitat després de l’estat d’alarma per frenar els danys causats pel Coronavirus. I això portarà la tornada dels desplaçaments dels treballadors per anar al seu lloc de treball. Però, la mobilitat post Covid-19 també canviarà. Segons el Reial Automòbil Club d’Espanya (RACE), els ciutadans que abans utilitzaven el transport públic o anaven a la feina a peu, començaran a usar el seu cotxe per a aquests viatges. O, el que és el mateix, els embussos a les carreteres espanyoles augmentaran en les hores punta.

En xifres, fins a un 20% dels conductors que solien fer servir el metro, l’autobús, el tren -o altres transports públics- per anar a la feina, afirmen que després de la quarantena faran servir el seu cotxe. En el cas dels ciutadans que caminaven des de casa fins al seu lloc de treball, el 25% d’ells deixarà aquest hàbit i assegura que començarà a desplaçar-se amb el seu vehicle.

I, la pràctica totalitat dels conductors que solien anar a treballar amb cotxe, ho seguirà fent. Aquestes circumstàncies faran que els embussos -sobretot- a les grans ciutats d’Espanya hagin de ser més llargs. Així que és probable que hagi de posar-se el despertador uns minuts abans per no arribar tard a treballar, perquè hi haurà més trànsit.

Aquestes dades surten d’un estudi de l’Observatori de Conductors, elaborat pel RACE, que es centra en com són i com canviaran els hàbits dels conductors durant el confinament i després d’ell.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Brixton Glanville 250 X, utilitària amb estil

Brixton Glanville 250 X, utilitària amb estil

La Brixton Glanville 250 X emergeix com una proposta amb una imatge atractiva

Posterior
Lexus crea una original sèrie de dibuixos manga

Lexus crea una original sèrie de dibuixos manga

Els vehicles Lexus fugen d’un drac que escup foc, es prenen un descans en

També et pot interessar
Total
0
Share