1. Home
  2. Actualitat
  3. El 20% dels que anaven a treballar en bus o metro farà servir el cotxe
El 20% dels que anaven a treballar en bus o metro farà servir el cotxe

El 20% dels que anaven a treballar en bus o metro farà servir el cotxe

0
0

El 20% dels que anaven a treballar en bus o metro farà servir el cotxe. El 25% dels treballadors que anaven caminant cap seu lloc de treball, conduirà després de la quarantena. Els que ja usaven el seu automòbil, ho seguiran fent.

A poc a poc, encara que sense dates exactes, els ciutadans veuen apropar-se la tornada a la normalitat després de l’estat d’alarma per frenar els danys causats pel Coronavirus. I això portarà la tornada dels desplaçaments dels treballadors per anar al seu lloc de treball. Però, la mobilitat post Covid-19 també canviarà. Segons el Reial Automòbil Club d’Espanya (RACE), els ciutadans que abans utilitzaven el transport públic o anaven a la feina a peu, començaran a usar el seu cotxe per a aquests viatges. O, el que és el mateix, els embussos a les carreteres espanyoles augmentaran en les hores punta.

En xifres, fins a un 20% dels conductors que solien fer servir el metro, l’autobús, el tren -o altres transports públics- per anar a la feina, afirmen que després de la quarantena faran servir el seu cotxe. En el cas dels ciutadans que caminaven des de casa fins al seu lloc de treball, el 25% d’ells deixarà aquest hàbit i assegura que començarà a desplaçar-se amb el seu vehicle.

I, la pràctica totalitat dels conductors que solien anar a treballar amb cotxe, ho seguirà fent. Aquestes circumstàncies faran que els embussos -sobretot- a les grans ciutats d’Espanya hagin de ser més llargs. Així que és probable que hagi de posar-se el despertador uns minuts abans per no arribar tard a treballar, perquè hi haurà més trànsit.

Aquestes dades surten d’un estudi de l’Observatori de Conductors, elaborat pel RACE, que es centra en com són i com canviaran els hàbits dels conductors durant el confinament i després d’ell.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *