El 2024, l’any de la quarta generació del Suzuki Swift

La marca japonesa llançarà una nova evolució d’un dels seus models icònics

Suzuki llançarà la quarta generació de l’icònic i supervendes model Swift durant la primavera del 2024 vint anys més tard del seu naixement. La marca japonesa ha apostat per una versió retrofuturista, amb les línies i formes bàsiques de la primera generació i accentuant els canvis que va suposar la tercera generació. El Swift és un cotxe primordial en la història de la fàbrica de Hamamatsu, ja que va marcar el mètode de disseny, desenvolupament i fabricació de Suzuki des d’aleshores.

El primer Suzuki Swift es va presentar en el Saló de l’Automòbil de París l’any 2004, entre les dates del 25 de setembre i el 10 d’octubre. El 2010 va aparèixer la segona generació, i el 2017 la tercera. En aquests 20 anys, han comercialitzat nou milions de Swifts, sent un autèntic supervendes. Malgrat totes les evolucions, la identitat del cotxe no s’ha perdut. Amb la durabilitat com a pal de paller, valors com la practicitat, la lleugeresa i l’eficiència s’han mantingut amb el pas del temps.

En aquest nou model, Suzuki introduirà diverses novetats com un interior més espaiós, còmode i ergonòmic, les últimes evolucions tecnològiques de la marca, més seguretat o una mecànica molt eficient de tres cilindres i 1,2 litres, oferint 83 CV de potència.

Text: Roger Amores / Fotos: Suzuki

Total
0
Shares
Anterior
Quadis Andreu col·labora en la X Tradeinn Cursa Girona en Marxa Contra el Càncer

Quadis Andreu col·labora en la X Tradeinn Cursa Girona en Marxa Contra el Càncer

El grup automobilístic posa dos cotxes en aquesta iniciativa

Posterior
Pol Espargaró, nou comentarista a Dazn i Ernest Riveras ja té substitut

Pol Espargaró, nou comentarista a Dazn i Ernest Riveras ja té substitut

Pablo Juanarena serà el nou narrador de la categoria reina

També et pot interessar
Total
0
Share