1. Home
  2. Actualitat
  3. El 60è ral·li de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges atura el temps
El 60è ral·li de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges atura el temps

El 60è ral·li de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges atura el temps

0
0
Foto: Gaby Esono
Foto: Gaby Esono

Quasi una norantena de cotxes de la dècada dels anys 20 del segle passat van participar aquest cap de setmana en el 60è Ral·li de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges. La trobada va comptar amb cares conegudes del món periodístic i de les ‘celebrities’ barcelonines i va celebrar-se en un ambient primaveral.

A les 8.30 del matí els cotxes es van estacionar a la Plaça Sant Jaume de Barcelona on els seus propietaris i propietàries van poder posar amb els seus vestits d’època i fer el tradicional esmorzar a l’Ajuntament de Barcelona. Posteriorment, a les 10.30 representants dels Ajuntaments de Barcelona i Sitges van donar el tret de sortida de la ruta encapçalada per un Vauxhall Tourer de 1904, conduït pel seu propietari Alexis Llaveria.

Més concursants que l’any passat

Foto: Gaby Esono
Foto: Gaby Esono

Vuitanta-vuit cotxes fabricats abans del 1928 i més de 20 motos d’abans del 1938 van participar en una edició que va recuperar el poder de convocatòria viscut en la celebració del 50 aniversari del Ral·li amb una nombrosa presència de pilots de fora l’Estat Espanyol.

Seguint el programa previst, els vehicles van començar a arribar al Port de Sitges-Aiguadolç sobre les 12.30, on esperava als participants un còctel de benvinguda que amenitzava el descans i l’espera pel re-agrupament de tota la caravana.

Àpat final de gala

A aquesta mateixa hora va començar a la plaça de la Fragata l’espectacle de Apocadixie 4, grup de música swing que feia més curta l’espera del públic assistent. Al voltant de les 13.30 hores la colorista desfilada motoritzada va reprendre el camí pels carrers del centre de Sitges fins a deixar-se veure pel Passeig de la Ribera, últim pas abans de finalitzar la prova en el recinte habilitat als peus de la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla. Una vegada allà, els participants es van desplaçar a l’Hotel Dolce Sitges, on es va celebrar el menjar de gala i el lliurament de premis i homenatges fins a les 17.30 hores aproximadament.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *