1. Home
  2. Actualitat
  3. El 62 Rally Costa Brava FIA reunirà participants de 12 països diferents
El 62 Rally Costa Brava FIA reunirà participants de 12 països diferents

El 62 Rally Costa Brava FIA reunirà participants de 12 països diferents

0
0

La 62a edició del Rally Costa Brava, puntuable pels campionats d’Europa, Espanya i Catalunya de cotxes històrics, tant en velocitat com en regularitat, ha sigut presentat avui (5 de març) a l’Ajuntament de Girona. RallyClassics, entitat organitzadora, preveu arribar a uns 90 equips participants. Entre els que fins ara han formalitzat la seva inscripció n’hi ha de 12 països diferents, la qual cosa farà que aquesta edició tingui un caràcter molt internacional. La prova es disputarà els dies 14 i 15 de març amb sortida a Lloret i centre neuràlgic a Girona. Presentacio_Rally_Costa_Brava_2014_1

Àlex Romaní, president de RallyClassics, ha agraït el recolzament de les institucions, l’interès dels equips, la confiança dels patrocinadors i la col·laboració dels més de 300 voluntaris, un conjunt “sense el qual no podríem tirar endavant aquest ral·li”.  Carles Puigdemont, alcalde de Girona, ha destacat tant la “col·laboració deliciosa entre administracions” que permet escriure un altre capítol de la història del ral·li més antic que es disputa a l’Estat espanyol, com l’interès de la ciutat per acollir aquest tipus d’esdeveniments. “Girona té una clara vocació turística i de internacionalització. El Rally Costa Brava és una marca reconeguda i volem continuar sent-ne col·laboradors”, ha dit Puigdemont, que ha afirmat que invertir en aquest tipus d’esdeveniments “té un retorn clar”. Per la seva banda, Ignasi Riera, segon tinent d’alcalde de Lloret de Mar, ha evocat la vinculació entre el aquest ral·li i el públic d’aquí: “Em sembla que hi ha pocs gironins que no tinguin records d’infantesa o de joventut relacionats amb el Rally Costa Brava”.

El 62 Rally Costa Brava FIA tindrà un recorregut total de 554, 10 km, 180,39 dels quals correspondran als 11 trams cronometrats: dues passades per Els Àngels i tres per Cladells, Espinelves-Collsaplana i Osor.

 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *