El 72è Rally Motul Costa Brava encaminat a una edició històrica

S’espera que s’esgotin les places i moments memorables
Imatge del Rally Motul Costa Brava. RALLY CLASSICS

El 14 de març de 2024 iniciarà la 72a edició del Rally Motul Costa Brava, finalitzant el 16 de març i amb l’epicentre de la competició a Girona i Fornells de la Selva. Des de l’organització han desvelat que preveuen que s’ocupin les 240 places disponibles, és a dir, que es completi tot l’aforament. A més, Michele Cinotto tornarà a competir en aquest ral·li 40 anys més tard de la seva victòria. Com ens té acostumats, el Rally Motul Costa Brava serà el tret de sortida dels campionats d’Europa i d’Espanya de Ral·lis per a Vehicles Històrics.

Imatge del Rally Motul Costa Brava. RALLY CLASSICS

Com a gran novetat i després de valorar l’opinió dels participants, la competició torna al format condensat en dues etapes, repartides en el divendres dia 15 de març i dissabte dia 16. El recorregut comptarà amb aproximadament 160 quilòmetres i 12 trams. La primera etapa constarà de dues passades a Els Àngels, Santa Pellaia Curt i Salions – Sant Grau Curt, mentre que dissabte es faran dues passades a Osor, Collsaplana i Cladells. Penant en els vehicles històrics i clàssics, han limitat els trams amb longituds màximes d’entre 15 i 16 km i un asfalt en condicions perfectes. La base de la competició serà l’hotel Best Western Premier CMC Girona. El parc tancat i el podi estaran ubicats al Pont de Pedret de Girona, i el Service Park, a Fornells de la Selva, dues localitats on el públic trobarà diversos al·licients.

Pels més nostàlgics, Michele Cinotto tornarà a participar amb l’Audi Quattro A2, una rèplica exacta del cotxe amb el qual va guanyar el 1984. En el cartell hi apareix una foto de l’italià aquell any, feta per Joan Aymamí.

Cartell oficial del 72è Rally Motul Costa Brava. RALLY CLASSICS

Text: Roger Amores / Fotos: Rally Classics

Total
0
Shares
Anterior
El Mercedes-AMG SL 63 S E Performance: l’esportiu lleuger inspirat en la F1

El Mercedes-AMG SL 63 S E Performance: l’esportiu lleuger inspirat en la F1

Mercedes-Benz irromp amb l’esportiu lleuger més potent i innovador del

Posterior
MotoGP busca expandir-se en els Estats Units d’Amèrica

MotoGP busca expandir-se en els Estats Units d’Amèrica

L'arribada del Trackhouse Racing és una mostra clara de l'estratègia

També et pot interessar
Total
0
Share