1. Home
  2. Actualitat
  3. El 911 es vesteix de competició
El 911 es vesteix de competició

El 911 es vesteix de competició

0
0

Porsche Exclusive llança una versió limitada de 80 unitats del “Martini Racing Edition” del 911 Carrera S, coincidint amb la carrera de les 24 Hores de Le Mans. L’edició limitada del 911 amb el disseny tradicional Martini Racing, que reflecteix l’estil dels cotxes de competició de Porsche en els anys 70, marca el retorn de a firma de Stuttgart a les curses de resistència. Per a algunes variants del 911, Porsche Tequipment oferirà l’exclusiu joc d’adhesius Martini com a accessori.

Porsche Martini

El “Martini Racing Edition” del 911 Carrera S està disponible en color blanc o negre. El capó, el sostre, l’aleró posterior i els laterals del vehicle destaquen per la decoració “Martini Racing Design”, amb els característics tons blaus i vermells de Martini. El faldó davanter especial de l’Aerokit Cup té un llavi de l’ spoiler optimitzat, que proporciona al vehicle una aparença encara més especial. L’aerodinàmica es completa amb l’aleró posterior fixe de l’Aerokit Cup, que arrodoneix l’aspecte esportiu del cotxe.

Els embellidors d’acer del marc de les portes, amb el logotip “911 Carrera S – Martini Racing Edition” il·luminat en vermell, ja identifiquen aquest model com  una edició limitada exclusiva. El paquet interior inclou detalls del color de la carrosseria en el quadre d’instruments amb la identificació “Martini Racing Edition”. En el Porsche Martini, el volant de disseny esportiu i el paquet Sport Chrono són estàndards. El complet equipament de sèrie es completa amb elements com el Porsche Communication Management (PCM) amb mòdul de navegació, sistema de so Bose, el compta-revolucions amb fons negre i els seients esportius amb reglatge elèctric  també de color negre.

El Porsche Martini equipa un motor bòxer 3.8 de sis cilindres, que desenvolupa 400 CV de potència. Aquest 911 accelera de 0 a 100 km/h en 4,1 segons, amb la caixa de canvis PDK i el botó Sport Plus activat.

El Porsche 911 Carrera S “Martini Racing Edition” estarà disponible a Espanya a partir del mes de juny de 2014, a un preu aproximat de 147.400 euros, en funció de les opcions escollides.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *