1. Home
  2. Actualitat
  3. El banyolí Sergi Parals s’embarca a l’Uniraid
El banyolí Sergi Parals s’embarca a l’Uniraid

El banyolí Sergi Parals s’embarca a l’Uniraid

0
1
Els dos components de l'equip Galicat (Foto: Facebook Galicat)
Els dos components de l’equip Galicat (Foto: Facebook Galicat)

El banyolí Sergi Parals i el seu company de classe, Ismael Ordóñez, participaran l’Uniraid del Marroc aquest proper mes de febrer. Un ral·li solidari que travessa la serralada dels Atlas i acaba a Tànger i en el que l’aventura a l’estil ‘dakarià’ es barreja amb la solidaritat.

L’Uniraid és un ral·li de cotxes clàssics, de més de 20 anys, amb un motor de màxim 1.300 centímetres cúbics. Es tracta d’una cursa d’orientació en el que guanya l’equip que recorri cada etapa amb el mínim de quilòmetres possibles.

Els requisits per participar en aquest ral·li és portar al damunt com a mínim 30 quilos de material per donar a cada etapa del raid. L’equip banyolí, anomenat Galicat, en porta un total de 80 entre cadires de roda, material de fisioteràpia, roba, joguines o llaunes de conserva.

Els dos participants s’han mostrat engrescats amb l’aventura de l’Uniraid i en declaracions a Televisió de Banyoles han explicat que ja quasi ho tenen tot a punt per embarcar-se cap a Tànger, on començarà la cursa el 25 de febrer.

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *