El BMW iX ja té els preus definits

El BMW iX redefineix el reeixit concepte de Sports Activity Vehicle. Poderoses proporcions, amb les dimensions, espai i agilitat combinades del BMW X5, X6 i BMW X7. A més, es tracta d’un vehicle altament sostenible en tota la cadena de valor. Dues versions de partida amb preus per a Espanya i ja disponibles.

Arriba al mercat amb dues versions: BMW iX xDrive50 amb 385 kW/523 CV, consum elèctric de 23,0 – 19,8 kWh/100 km, emissions de CO₂ de 0 g/km i autonomia de fins a 630 km (WLTP); BMW iX xDrive40 amb 240 kW/326 CV, consum elèctric de 22,5 – 19,4 kWh/100 km, emissions de CO₂ de 0 g/km i autonomia de fins a 425 km (WLTP).

Ús extensiu de matèries primeres secundàries, materials naturals i reciclats; alta proporció d’alumini i plàstic reciclats. L’ús del crom gairebé s’ha eliminat, fusta amb certificació FSC, cuir adobat amb extracte de fulla d’olivera, revestiments de sòl i catifetes fetes amb xarxes de pesca reciclades, entre altres components.

La nova manera “My Modes” amplia les possibilitats de selecció dels ajustos del vehicle. Les actualitzacions remotes de programari i les funcions sota demanda mantenen el programari del vehicle sempre actualitzat. Sistema de navegació amb el sistema basat en el núvol BMW Maps i realitat augmentada en la pantalla de control. La cambra interior pot utilitzar-se per a prendre imatges durant el viatge. BMW iX és líder en la transmissió de dades amb la tecnologia 5G.

Preus per l’Estat Espanyol:

L’xDrive40 té un preu de 87.150 € i l’xDrive50 supera una barrera important, de 104.150 €.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Hyundai Tucson PHEV: Familiar, pràctic i sostenible

Hyundai Tucson PHEV: Familiar, pràctic i sostenible

El Tucson PHEV (híbrid endollable) és una excel·lent opció de vehicle familiar

Posterior
Afectacions a la circulació amb motiu de la Cavalcada de Reis a la ciutat de Girona

Afectacions a la circulació amb motiu de la Cavalcada de Reis a la ciutat de Girona

El dimecres 5 de gener se celebra la cavalcada dels els reis mags d’orient a la

També et pot interessar
Total
0
Share