1. Home
  2. Cotxes
  3. El BMW X5 ara també en versió híbrida endollable
El BMW X5 ara també en versió híbrida endollable

El BMW X5 ara també en versió híbrida endollable

0
1

El BMW X5 xDrive40e és el primer vehicle híbrid endollable de sèrie de la marca alemanya.  La tracció total permanent i la tecnologia eDrive fan que aquest vehicle brilli per la seva esportivitat, aplom i maniobrabilitat.

BMW X5

La potència conjunta del sistema format pel motor de gasolina de quatre cilindres amb tecnologia BMW TwinPower Turbo i pel motor elèctric síncron és de 313 CV. L’energia que consumeix el motor elèctric, integrat a la caixa de canvis Steptronic de vuit marxes, prové d’una bateria d’ió-liti, que, alhora, nodreix de corrent a una bateria de baix voltatge a través d’un convertidor de tensió . La bateria es pot recarregar en qualsevol presa de corrent convencional, a una BMW i Wallbox o a les estacions de recàrrega públiques.

BMW X5 2A la consola central hi ha el botó eDrive que el conductor pot incidir en el funcionament del sistema híbrid. Estant activa la configuració bàsica, Auto eDrive, el motor de combustió compta amb un suport clarament perceptible del motor elèctric en les fases d’acceleració.

Com a alternativa també es pot optar per activar el mode Max eDrive que permet conduir únicament amb el motor elèctric, que té una autonomia de fins a 31 quilòmetres i una velocitat màxima de 120 km / h. I també es pot seleccionar el mode Save Battery que manté el nivell de càrrega de la bateria d’alt voltatge. A més, en qualsevol d’aquests modes es poden activar els reglatges Confort, Sport i Eco Pro.

L’equipament de sèrie del BMW X5 s’amplia en el cas d’aquest model híbrid endollable ja que ara inclou un sistema estacionari de calefacció i refrigeració. El BMW X5 xDrive40e també equipa de sèrie el sistema Confort d’adaptació del reglatge del xassís que inclou un amortiment pneumàtic per a l’eix posterior i el sistema de control dinàmic de l’amortiment DDC.

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *