1. Home
  2. Actualitat
  3. El campió olímpic Joel González nova imatge de BMW Oliva Motor Girona
El campió olímpic Joel González nova imatge de BMW Oliva Motor Girona

El campió olímpic Joel González nova imatge de BMW Oliva Motor Girona

0
0

El taekwondista figuerenc Joel González serà la imatge de BMW Oliva Motor Girona. El concessionari oficial BMW a la província de Girona li ha fet entrega d’un BMW X1, gràcies a l’acord de patrocini que van signar el passat dimecres 25 d’abril i, aixís, d’aquesta manera, passa a formar part de la marca alemanya i representar Oliva Motor Girona en els actes que l’esportista gironí realitzi.

BMW Oliva Motor Girona continua apostant per l’esport gironí, patrocinant curses de running, raids, cursets d’esquí, tornejos de pàdel, trialbike, etc., i, a partir d’ara, taekwondo. L’entrega del cotxe s’ha realitzat a les instal·lacions que BMW Oliva Motor Girona té a la ciutat de Figueres.

Joel González Bonilla

Va ser campió olímpic a Londres 2012, doble campió mundial els anys 2009 i 2011 i doble campió d’Europa els anys 2010 i 2012. Ara, després d’una llarga lesió intentarà conquerir el campionat d’Europa que es realitzarà a Kazan (Rússia) el proper 10 de maig, sent la prova més important que tindrá aquest any 2018. La seva intenció és anar sumant punts per poder classificar-se pels Jocs Olímpics de Tòquio (Japó) del 2020, els quals, molt problament, poden ser els seus últims jocs, segons ha confirmat ell mateix.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *