1. Home
  2. Actualitat
  3. El Campionat d’Espanya de Trial Indoor 2013 es decideix a Girona!
El Campionat d’Espanya de Trial Indoor 2013 es decideix a Girona!

El Campionat d’Espanya de Trial Indoor 2013 es decideix a Girona!

0
0

El Trial Indoor Ciutat de Girona, que se celebra aquest dijous 1 de novembre a les 18:00 hores al Pavelló Fontajau de la ciutat , serà l’última prova del Campionat d’Espanya de Trial Indoor 2013 , pel que allí es decidirà qui es farà amb el títol d’enguany .

Bou_Mlg1

Després de la passada cita de Saragossa, i tractant-se d’ un campionat a tres proves , Girona es presenta com un enclavament decisiu per determinar el nom del nou campió nacional . A més , el pòdium està més ajustat que mai , pel que qualsevol cosa pot passar .

Actualment , Toni Bou és líder i tindria prou ser cinquè per fer-se amb el triomf . No obstant això , Albert Cabestany és segon i només un punt el separa de Jeroni Fajardo , que juga “a casa” i tindrà una dosi de suport especial de part de tots els seus veïns i amics .

A més d’ells , també estaran presents a Girona pilots com Adam Raga , Pere Borrellas i el també pilot gironí Francesc Moret , així com dos joves pilots que obtindran el passi a la ronda classificatòria que se celebrarà al matí .

Tots ells s’hauran d’enfrontar a un total de set zones i , a més , l’expert ull del públic de Girona , que porta presenciant proves d’aquest tipus des de fa 26 edicions .

 Per veure qui es fa finalment amb el títol de Campió d’Espanya 2013 i com es compon el pòdium, poden adquirir les entrades a Atrápalo.com; LetsBonus.com i Ticketmaster.es , a un preu de 15 euros per adult i 6 euros l’ entrada infantil .

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *