1. Home
  2. Actualitat
  3. El Circuit de Barcelona-Catalunya busca oficials per la temporada 2018
El Circuit de Barcelona-Catalunya busca oficials per la temporada 2018

El Circuit de Barcelona-Catalunya busca oficials per la temporada 2018

0
0
Foto: Circuit de Barcelona - Catalunya
Foto: Circuit de Barcelona – Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya busca augmentar el nombre d’oficials de cara a la temporada esportiva 2018. Per això convida a totes aquelles persones apassionades del món del motor que siguin majors d’edat a gaudir i viure les curses des d’una perspectiva molt propera i emocionant.

El Circuit de Barcelona-Catalunya busca persones interessades en fer aquest voluntariat que consisteix en intervenir a les curses del traçat català ajudant amb la senyalització, la intervenció i extinció d’incendis, les sortides de pista, etc.

Per formar part d’aquest col·lectiu imprescindible pel desenvolupament de l’activitat al Circuit i de les seves curses, només cal omplir un formulari d’inscripció per rebre més informació sobre la prova d’accés que s’ha de realitzar al Circuit i l’obtenció de llicències que permeten actuar en moltes de les proves que organitzem.

Un cop passat aquest procés, es convocarà als Oficials a cada cursa on, a més de desenvolupar una funció vital, podran gaudir de la velocitat i l’adrenalina a peu de pista, assistint als pilots i els seus vehicles.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *