1. Home
  2. Actualitat
  3. El Circuit de Barcelona-Catalunya dóna material informàtic a una fundació de Ghana
El Circuit de Barcelona-Catalunya dóna material informàtic a una fundació de Ghana

El Circuit de Barcelona-Catalunya dóna material informàtic a una fundació de Ghana

0
0
Foto: Circuit de Barcelona-Catalunya
Foto: Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha realitzat una donació de 210 monitors a la Fundació NASCO Feeding Minds de Ghana. Tot aquest material anirà destinat a crear una xarxa d’aules d’informàtica a escoles rurals de Ghana, en un projecte impulsat per aquesta organització no governamental.

La finalitat d’aquesta acció és familiaritzar els infants amb les eines digitals i facilitar-los l’accés a la informació. La iniciativa busca garantir que tots els nens i nenes del país disposin de les eines i els coneixements que els permetin desenvolupar el seu talent i accedir a la informació necessària per crear oportunitats i decidir el seu futur.

La fundació està presidida per Ousman Umar, un ghanès que per la manca d’oportunitats per a l’educació al seu país d’origen va emigrar a Barcelona. Deu anys després de la seva arribada a la ciutat comtal, Ousman ha cursat estudis universitaris de Química i, posteriorment, de Relacions públiques i Màrqueting, i actualment estudia el màster de Direcció de Cooperació Internacional d’ESADE.

La seva experiència ha motivat la passió d’ajudar els estudiants de Ghana a través de la seva recerca de l’excel·lència acadèmica, especialment en les TIC.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *