1. Home
  2. Actualitat
  3. El Circuit de Barcelona-Catalunya vibrarà amb els tests de Fórmula 1
El Circuit de Barcelona-Catalunya vibrarà amb els tests de Fórmula 1

El Circuit de Barcelona-Catalunya vibrarà amb els tests de Fórmula 1

0
0

El Circuit de Barcelona-Catalunya serà escenari de les dues darreres tandes d’entrenaments col·lectius de Fórmula 1 i durant vuit dies vibrarà amb els Formula One Test Days. Del 19 al 22 de febrer i del 26 de febrer a l’1 de març, les escuderies del Campionat del Món de Fórmula 1 ultimaran la preparació de la temporada 2015.

ActividadestestF1_Rosberg_2A més de l’activitat a la pista a càrrec dels equips de Fórmula 1, el Circuit de Barcelona-Catalunya oferirà als espectadors un atractiu programa d’activitats:

Circuit de karting a la Zona Comercial, darrere de la Tribuna Principal, amb accés per la Porta 3. Les tandes amb kart són de pagament i l’horari de funcionament és de 9 a 17h.

Kid’s Zones a la Zona Comercial. Espai de lleure amb inflables per a nens, els dissabtes i els diumenges dels Formula One Test Days.

Pit-walk diari de 13 a 14h pels Abonats Socis i Oficials del Circuit de Barcelona-Catalunya, així com pels convidats d’Hospitalitat. Accés pel box nº 50.

Visita al pàdoc pels Abonats Socis i Oficials del Circuit. Aquests dos col·lectius poden realitzar un recorregut guiat apuntant-se a la carpa situada a l’entrada del pàdoc, junt a la Torre de Control.

Visites guiades per les instal·lacions. Recorregut que inclou la sala de brífing, el podi, la sala de premsa, direcció de cursa, la zona de boxs, el pàdoc i una volta pels vials de servei en vehicle, a més de poder seguir des de les tribunes l’activitat a la pista. El pack de visita guiada i entrada d’un dia pels Formula One Test Days té un preu de 70 euros, 50 euros per Abonats Socis i Oficials del Circuit, sent gratuïta per als menors de 5 anys.

Meet&Greet de quinze aficionats amb Carlos Sainz. El concurs es realitza a través del perfil del Circuit a Facebook (www.facebook.com/circuitcat), i consisteix en penjar un selfie amb l’entrada del Fórmula 1 Gran Premi d’Espanya 2015, el carnet d’Abonat Soci 2015 o el carnet d’Oficial del Circuit 2015. Entre els participants se sortejarà l’accés a aquesta trobada on podran saludar, fer-se fotos i demanar autògrafs al pilot de l’Scuderia Toro Rosso. Es pot participar al concurs fins el proper dijous 19 de febrer a mitjanit.

Com assistir als Formula One Test Days?

Els Formula One Test Days seran el preludi del Gran Premi que es disputarà al Circuit de Barcelona-Catalunya del 8 al 10 de maig.Tots els espectadors amb entrada del Gran Premi tindran accés a tots els dies dels Formula One Test Days gratuïtament. Els aficionats que encara no hagin adquirit les seves entrades pel Gran Premi, tenen temps fins el 27 de febrer per a comprar-les amb un 10% de descompte. Les entrades del Gran Premi adquirides a les Taquilles de la instal·lació durant els Formula One Test Days s’enduran un obsequi del Circuit de Barcelona-Catalunya.

També es poden comprar entrades per algunes de les jornades dels Formula One Test Days, anticipadament a www.circuitcat.com o a les Taquilles del Circuit els mateixos dies dels entrenaments. El preu és de 15 euros per dia pels accessos en dijous o divendres, i de 20 euros per dia pels accessos en dissabte o diumenge.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *