1. Home
  2. Actualitat
  3. El Circuit de Catalunya ampliarà l’escapatòria de l’antic revolt 12
El Circuit de Catalunya ampliarà l’escapatòria de l’antic revolt 12

El Circuit de Catalunya ampliarà l’escapatòria de l’antic revolt 12

0
0
Mapa del Circuit de Catalunya
Mapa del Circuit de Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha aprovat l’execució de les modificacions de la pista requerides per la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) per tal d’homologar el traçat. D’aquesta manera, s’ampliarà l’escapatòria de l’antic revolt 12 de MotoGP amb l’objectiu de millorar la seguretat del traçat.

Per dur a terme aquesta ampliació, s’hauran d’eliminar dos mòduls de la Tribuna C i s’haurà de desplaçar la Tribuna H al complet, per tal de guanyar el màxim d’espai per aquesta escapatòria, que passarà a ser tota de grava. Des del punt de frenada, s’ampliarà 20 metres.

Canvis en el traçat

Amb aquesta modificació, el Gran Premi de Catalunya de MotoGP es disputarà sobre un traçat de 4.627 metres, ja que la nova configuració de traçat pel 2018 utilitzarà la variant de Fórmula 1 al revolt CaixaBank (10) (que ja s’ha utilitzat al 2016 i 2017) i el revolt 12 (utilitzat fins al 2015), que passarà a ser el revolt 13.

També per millorar la seguretat del traçat i com a requisit indispensable per a la seva homologació, es reasfaltarà la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya al complet.

Obres durant desembre i gener

Les obres i el reasfaltat es duran a terme durant el mes de gener de 2018, a excepció del desmuntatge de les tribunes, que es realitzarà durant les darreres setmanes de desembre.

Les modificacions previstes a la pista també compten amb el consens de la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA).

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *