1. Home
  2. Cotxes
  3. El Citroën Berlingo elèctric, disponible al Març
El Citroën Berlingo elèctric, disponible al Març

El Citroën Berlingo elèctric, disponible al Març

0
0

Citroën llança una nova versió elèctrica del Berlingo, el model més venut en un segment en el qual la majora de compradors són professionals que utilitzen el seu vehicle com a eina de treball i, moltes vegades també, com a vehicle particular. Arribarà als concessionaris a mitjans de març.

Berlingo elèctric

 

Per a Alfredo Vila, director general de Citroën Espanya, el llançament del Citroën Berlingo Elèctric constitueix un moment clau per a la marca al nostre país, ja que “arriba en un inici d’any prometedor, amb Citroën arrancant l’any com a líder del mercat de vehicles comercials. Aquesta variant elèctrica del Berlingo contribuirà a mantenir el liderat, tant comercial com tecnològic, de Citroën en aquest mercat”.

Basat en l’última generació del Citroën Berlingo, aquest model, fabricat a Vigo i desenvolupat en col·laboració amb la Xunta de Galícia, utilitza els últims avenços tecnològics, mantenint les característiques clau de les altres versions de la gamma, volum de fins a 4,1 m3 i 675 Kg de càrrega útil. La motorització s’ha desenvolupat en col·laboració amb Mitsubishi Motors Corporation, agafant com a base la seva cadena de tracció elèctrica. Ofereix una potència màxima de 67 CV, amb un parell màxim de 200 Nm. Les bateries proporcionen una autonomia de 170 Km. Disposa de dues maneres de càrrega, a través de dues trapes diferents: normal, amb un temps de càrrega d’entre 6 i 12 hores, en funció de la intensitat elèctrica disponible i ràpida, que carrega les bateries en un 80% en 30 minuts.

El Berlingo Elèctric, com les versions tèrmiques, estarà disponible en dues versions de carrosseria: normal i llarga, amb una longitud de 4,38 m i 4,63 m, respectivament.  

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *