1. Home
  2. Actualitat
  3. El Citroën C3 feel edition estrena motor Puretech 82 S&S ETG
El Citroën C3 feel edition estrena motor Puretech 82 S&S ETG

El Citroën C3 feel edition estrena motor Puretech 82 S&S ETG

0
0

El Citroën C3 inclourà la motorització gasolina PureTech 82 S & S ETG en el seu acabat Feel Edition. Segons la companyia francesa, aquesta mecànica destaca pel seu respecte pel medi ambient, complint l’exigent normativa d’emissions Euro 6, a més d’incorporar innovacions com el sistema Stop & Start i el canvi manual pilotat ETG.

El C3 estrenarà una nova motorització (Foto: Citroën)
El C3 estrenarà una nova motorització (Foto: Citroën)

El motor PureTech 82 S & S ETG permet associar les prestacions del motor PureTech 82 amb les del sistema Stop & Start per disminuir el consum i les emissions de CO2. Compleix amb la reglamentació Euro 6, i és una mecànica que gasta 4,3 l / 100 km en cicle mixt i té un nivell d’emissions de 99 g / km de CO2.  Compta, a més, amb els avantatges de la caixa de canvis pilotada ETG (Efficient Tronic Gearbox).

Segons la marca francesa el Stop & Start amb sistema d’arrencada reforçat utilitzat en aquest propulsor ofereix un bon nivell de confort vibratori i acústic. Permet que el motor s’aturi quan la velocitat se situa en 0 km / hi arrenca en uns 500 ms, menys que el temps necessari per a engranar una marxa

L’acabat Feel Edition no és l’únic del model de la marca que munta aquest tipus de motor, també disponible a la versió Live Edition.

El Citroën C3 Feel Edition arriba a una velocitat màxima de 176 km / h amb una acceleració de 0 a 100 en 14,4 segons, a més compta amb un par màxim de 118 Nm. El model està disponible des 15.810 euros.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *