1. Home
  2. Cotxes
  3. El Citroën Nemo, encara més segur
El Citroën Nemo, encara més segur

El Citroën Nemo, encara més segur

0
0

El Citroën Nemo incrementa el seu equipament de seguretat incorporant, de sèrie en totes les seves versions, els dispositius ESP + ASR. A més, afegeix des d’ara, el sistema de control de tracció intel·ligent (CTI) en l’acabat XTR Plus.

Citroën Nemo

El CTI és una funció que facilita una motricitat més eficaç sobre calçades en mal estat. Per a això, detecta situacions d’adherència precària, evitant el lliscament de les rodes i facilitant que el vehicle continuï la seva marxa. En aquests casos, el CTI substitueix la funció antipatinatge, ASR, i transfereix la força motriu a la roda que té un major contacte amb el terra per optimitzar la capacitat de tracció i així poder seguir la trajectòria. El CTI s’activa en pressionar un botó situat sota el quadre d’instruments i es desactiva de forma automàtica, en superar una velocitat de 30km/h. Quan es baixa d’aquesta velocitat, es torna a reactivar.

A més, el Citroën Nemo disposa en les versions Multispace, del detector de pneumàtics poc inflats, un sistema de detecció directa en què cada roda va equipada amb un sensor de pressió. Així, en cas de punxada o pèrdua d’aire, el conductor rep la informació de quina és la roda afectada.

Els preus d’aquests vehicles van des dels 13.200 euros del Citroën Nemo Furgó HDi 75 fins als 15.600 euros del Nemo Multispace XTR Plus HDi 75.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *