1. Home
  2. Actualitat
  3. El Civic Type-R Concept serà l’estrella d’Honda a Ginebra
El Civic Type-R Concept serà l’estrella d’Honda a Ginebra

El Civic Type-R Concept serà l’estrella d’Honda a Ginebra

0
0

Honda ha anunciat les seves novetats per al Saló de Ginebra de 2014, entre les quals destaquen el debut mundial del Civic Type-R Concept, el debut europeu del FCEV Concept, el xassís del nou NSX i el Civic WTCC 2014.

Honda Civic Type-R

El Civic Type-R Concept mostrarà la línia del disseny exterior de l’esperada versió de producció que es llançarà el 2015. Definida per l’equip de disseny com un “cotxe de carreres per la carretera”, la seva imatge reflecteix l’alt rendiment de conducció pel qual ha estat sempre reconegut el Type-R.

Subratllant encara més el liderat d’Honda en el desenvolupament de tecnologia avançada, el FCEV Concept fa la seva primera aparició a Europa. El Concept apunta la potencial línia d’estil de la nova generació del vehicle elèctric de pila de combustible d’Honda, que es llançarà el 2015 primer a Estats Units i Japó, i posteriorment a Europa.

Per primera vegada en un Saló de l’Automòbil, Honda mostrarà l’estructura del xassís del nou NSX. El model destaca pel motor longitudinal V6 d’injecció directa amb dos turbos i l’innovador sistema híbrid de 3 motors Sport Hybrid SH-AWD (Super Handling All Wheel Drive).

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *