1. Home
  2. Cotxes
  3. El Classe S més ecològic
El Classe S més ecològic

El Classe S més ecològic

0
0

El nou Mercedes – Benz Classe S 500 PLUG-IN HYBRID, marca noves referències pel que fa a eficiència i dinamisme.  Amb unes emissions de només 65 grams i un consum mixt de 2,8 litres / 100 km, la Classe S estableix un nou rècord. El motor elèctric de 85 kW de potència alimentat per una bateria de ió liti permet recórrer 33 km a velocitats de fins a 140 km/h sense emissions directes. Aquest motor es combina amb el nou propulsor turbo V6 de 3 litres de gasolina que entrega 333 CV. La potència combinada és de 442 CV amb un parell màxim de 650 Nm.

Classe S 500

El vehicle disposa de quatre modes de conducció que permetenescollir entre circular només en elèctric, en híbrid combinat, donant preferència la recàrrega de la bateria o reservant tota l’energia elèctrica per al seu ús posterior.

 

La bateria es pot recarregar en un endoll domèstic en només quatre hores o en un Wallbox de càrrega ràpida en menys de tres.

El nou Classe S 500 PLUG-IN HYBRID  estarà disponible únicament en carrosseria llarga i arribarà als concessionaris a primers d’octubre a un preu de 112.200 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *