1. Home
  2. Actualitat
  3. El concept “Intrado” de Hyundai Motors, a punt per a la seva estrena
El concept “Intrado” de Hyundai Motors, a punt per a la seva estrena

El concept “Intrado” de Hyundai Motors, a punt per a la seva estrena

0
0

Hyundai presentarà l’Intrado la setmana que ve al Saló de Ginebra. Aquest concept car és el resultat d’un nou anàlisi del que necessiten i esperen dels cotxes en un futur immediat els consumidors: fàcils d’usar, intuïtius d’interactuar i fàcilment adaptables a les diferents necessitats dels estils de vida tan actius.

Hyundai Intrado

L’Intrado pren el seu nom de la part inferior de l’ala d’un avió – l’àrea que crea sustentació. L’exterior presenta una interpretació progressiva del llenguatge de Hyundai d'”Escultura Fluïda”. Formes amb gran eficiència aerodinàmica, mancats d’adorns  innecessaris i amb només un mínim de detalls. Les juntes dels panells d’obertura tanquen directament contra el marc central de carboni, mostrant la fibra de carboni cada vegada que s’obren les portes, el capó o el maleter.

L’Intrado és alimentat per una nova generació de pila de combustible d’hidrogen que utilitza una bateria de 36 kWh d’ions de liti. Es resposta en pocs minuts, la seva autonomia arriba a uns 600 quilòmetres i emet només aigua. L’intrado és el primer Hyundai que s’ha desenvolupat sota la direcció de Peter Schreyer, que es va convertir en President i Director de Disseny de Hyundai Motor Group al gener de 2013.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *