1. Home
  2. Actualitat
  3. El concessionari Ford Garatge Central rep el seu primer Chairman’s Award
El concessionari Ford Garatge Central rep el seu primer Chairman’s Award

El concessionari Ford Garatge Central rep el seu primer Chairman’s Award

0
0

El passat 13 de juny el concessionari oficial de Ford a Figueres (Girona), ha rebut de mans del Santiago Sainz, Director de Vendes de Ford Espanya, el premi a l’excel·lència en l’atenció al client Chairman’s Award, en la seva edició 2013.

Aquesta és la primera vegada que Garatge Central rep aquest reconeixement.

El Chairman’s Award és un guardó a nivell europeu instituït per Ford Motor Company que, en la pràctica, és el premi més important que la marca de l’oval concedeix a la seva Xarxa de Concessionaris oficials. Una important distinció que té com a objectiu remarcar l’interès i el compromís de tota la xarxa per oferir un servei de qualitat, així com per premiar els esforços de la mateixa en l’obtenció de la major satisfacció i fidelització del client.

Santiago Sainz, Director de Vendes de Ford Espanya, es mostrava especialment satisfet de presidir un acte en el qual es reconeixen els esforços dels concessionaris amb aquests guardons, i declarava en el moment del lliurament que: “Ford i la seva xarxa de concessionaris formem un equip, i per això hem de treballar en sintonia per oferir el millor servei als nostres clients, ja que aquesta és la clau de l’èxit.

Per això, m’agradaria fer esment especial a l’excel·lent tracte i servei que s’ofereix des de Garatge Central. L’eficàcia i professionalitat que ha demostrat en la seva activitat li ha fet mereixedor d’aquest premi”.

El procés de selecció es basa en l’opinió dels propis clients de Ford, els qui, a través de les respostes i opinions abocades en els qüestionaris de satisfacció de la marca, actuen com a únic jurat i decideixen què concessionaris ofereixen el millor servei i, per tant, quins han de ser creditors del Chairman’s Award. El que ha fet destacar a Garatge Central sobre la resta de concessions ha estat el seu exquisit tracte amb els clients, la qual cosa els ha portat a aconseguir les màximes puntuacions en aquest índex.

Durant el lliurament Xavier Vilanova Villaret – Gerent de Garatge Central- rebia el guardó per primera vegada en la història de la Concessió i declarava que: “L’obtenció del primer Chairman´s Award per Garatge Central ens omple d’orgull i satisfacció perquè és el reconeixement a l’esforç d’un gran equip. Esperem continuar amb la mateixa dinàmica per així poder rebre un altre Chairman`s Award l’any que ve”.

 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *