1. Home
  2. Motos
  3. El control d’estabilitat MSC disponible per a totes les KTM 1190 Adventure 2013
El control d’estabilitat MSC disponible per a totes les KTM 1190 Adventure 2013

El control d’estabilitat MSC disponible per a totes les KTM 1190 Adventure 2013

0
0

KTM va presentar el passat mes de setembre com a gran novetat mundial l’MSC, el primer Sistema de Control d’Estabilitat, en la seva versió 2014 de les 1190 Adventure i 1190 Adventure R. Els usuaris de la versió anterior d’aquest model poden també a partir d’ara gaudir del mateix  com a accessori a un preu molt competitiu, 399 euros.

KTM MSC

En col·laboració amb l’especialista Bosch, KTM va desenvolupar el seu sistema MSC de control d’estabilitat, el primer del món que permet actuar l’ABS fins i tot en corbes i amb elevats graus d’inclinació de la moto, equipant-lo de sèrie en els seus models Adventure i convertint-los en no tan sols les motocicletes més versàtils de la categoria travel enduro, sinó també en les més segures del món.

El sistema MSC de control d’estabilitat assisteix al pilot en combinació amb el sistema antibloqueig C-ABS (Combined ABS) calculant també l’angle d’inclinació de la moto i actuant sobre el sistema de control de tracció MTC (Motorcycle Traction Control) en una gran varietat de situacions, encara que per suposat, sempre dins el límits de les lleis de la física.

Ara, el sistema MSC està també disponible com a accessori a la Xarxa de Concessionaris Oficials de KTM per poder-lo muntar en les versions 2013 de les KTM 1190 Adventure i 1190 Adventure R. Es tracta d’una actualització de software que s’instal·la a la moto en qüestió d’una hora i sense necessitat de muntar cap altre peça mecànica.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *