1. Home
  2. Actualitat
  3. El Corsa i l’Adam es fabricaran a l’Aragó
El Corsa i l’Adam es fabricaran a l’Aragó

El Corsa i l’Adam es fabricaran a l’Aragó

0
0
L'Opel Corsa
L’Opel Corsa

Opel ha anunciat que la nova generació del Corsa i l’Adam es produiran a la planta de Figueruelas (Aragó), i el Mokka X es produirà a Eisenach (Alemanya).

L’anunci s’ha fet en el marc de la reorganització de l’estructura productiva a Europa per tal de guanyar eficiència.

“La redistribució d’assignacions farà que la producció sigui molt més eficient”, assegura el vicepresident de Manufactures d’Opel, Philip R. Kienle. “La nova distribució de cada model a les instal·lacions de fabricació permet grans avantatges en sinergies de producció. Estem donant un important pas per al futur “.

Wolfgang Schäfer-Klug, president del comitè d’empresa, també destaca que aquesta decisió assegura els llocs de treball dels nostres col·legues a les dues plantes, alhora que obre noves perspectives. Sobre la base del conveni col·lectiu d’IG Metall, hem aconseguit aconseguir un gran futur per a les plantes d’Eisenach i Saragossa al mateix temps, amb interessants productes.

Jörg Köhlinger, cap de Districte del sindicat IG Metall, afegeix: “la implementació d’un conveni col·lectiu de futur mostra el beneficiós de l’acord per a les dues plantes. Totes les persones involucrades han contribuït per assegurar el futur de les dues factories i els llocs de treball, alhora que s’assegura el futur de les dues plantes per a Opel “.

A l’Estat Espanyol, fins a final de novembre s’han venut 15.718 Opel Mokka i Mokka X, 25.030 Corsa i 2.618 ADAM.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *