1. Home
  2. Actualitat
  3. El cotxe de Julio Iglesias a subhasta
El cotxe de Julio Iglesias a subhasta

El cotxe de Julio Iglesias a subhasta

0
0
El vell Seat que va conduir Iglesias (Foto: Catawiki)
El vell Seat que va conduir Iglesias (Foto: Catawiki)

No és un mem ni una broma, S’ha posat a la venda el Seat 1430 adquirit per Julio Iglesias a 1972. El cantant espanyol establert a Miami veu com s’ha posat a subhasta aquesta joia al portal de licitacions en línia Catawiki i s’espera que el seu preu arribi als 32.500 euros.

La subhasta va començar el passat 20 de gener i es pot licitar fins a finals de mes. El model és un Seat de color blau que va comprar el cantant quan tenia 29 anys per un valor de 147.700 pessetes. En una entrevista que va concedir a l’ABC al març de 1972 va fer elogis d’un model “perfeccionat, molt ràpid i còmode” i que conduïa alternativament amb la seva llavors dona Isabel Preysler.

Actualment el cotxe no era propietat de Julio Iglesias que el va cedir en 1976 al seu apoderat i aquest va decidir desprendre-se’n fa uns anys. El seu actual propietari ha decidit ara subhastar-lo.

Segons explica un portaveu de Catawiki a ABC, el vehicle “ha arribat en perfectes condicions, amb un motor en bon estat i totalment funcional” i té 74.000 quilòmetres recorreguts.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *