1. Home
  2. Actualitat
  3. El cotxe híbrid representa el 2% del mercat automobilístic espanyol
El cotxe híbrid representa el 2% del mercat automobilístic espanyol

El cotxe híbrid representa el 2% del mercat automobilístic espanyol

0
0

Les matriculacions de vehicles híbrids creixen en el primer quadrimestre de l’any un 59,6% amb 8.467 unitats. Abril registra un increment del 77,9% i un volum de 2.082 unitats. Aquests vehicles estan consolidant la seva presència al mercat espanyol i incrementant la seva quota de manera constant, ja que amb aquest resultat del mes d’abril, acumulen 2 anys de creixements continuats, i ocupen

una quota del 2,2%.

Foto: Volvo
Foto: Volvo

Les matriculacions de vehicles híbrids a l’Estat Espanyol representen el 9% de les matriculacions totals del mercat europeu. L’espanyol és el 4t mercat en vehicles híbrids de tot Europa.

El mercat de vehicles elèctrics segueix aconseguint rècords, en els quatre primers mesos de l’any ha arribat a un increment del 187,3%, i 1.534 unitats. Abril, ha registrat un volum de vendes de vehicles elèctrics de 479 unitats, és a dir un 217,2% més que el mateixos mes de l’any anterior.

Madrid i Catalunya lideren el rànquing

Segons l’informe publicat recentment pel Baròmetre Bosch-ANFAC, sobre els vehicles alternatius, es revela el potencial industrial i de mercat que tenen aquestes noves tecnologies. En l’actual mercat de vehicles, la major part de les matriculacions segueixen sent, vehicles dièsel o gasolina, encara que la tendència és que les configuracions alternatives guanyin terreny a les tradicionals. Des de 2011 fins al 2015 s’han matriculat 82.234 unitats amb tecnologies alternatives, és a dir gairebé un 106,5% més.

Si analitzem com evoluciona el mercat de vehicles amb tecnologies netes per comunitats autònomes, veiem que Madrid lidera el rànquing de vendes tant del mercat de vehicles elèctrics com del mercat de l’híbrid, seguit de Catalunya.

Les dues comunitats autònomes, representen el 65,6% del total de les matriculacions dels vehicles elèctrics a Espanya i el 52,8% del total del mercat de vehicles híbrids.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *