1. Home
  2. Actualitat
  3. El CR-V Hybrid d’Honda, vehicle oficial de PortAventura
El CR-V Hybrid d’Honda, vehicle oficial de PortAventura

El CR-V Hybrid d’Honda, vehicle oficial de PortAventura

0
0
Honda i PortAventura, socis
Honda i PortAventura, socis

Honda i PortAventura World han signat un acord de col·laboració a partir del qual el SUV CR-V Hybrid passa a ser el nou vehicle oficial del resort d’oci i vacances.

La col·laboració entre les dues companyies contempla també diferents accions comercials, promocionals i de ‘branding’. L’acord s’ha materialitzat amb el lliurament de claus de la nova flota de vehicles oficials en les instal·lacions de PortAventura.

La incorporació de vehicles híbrids a la flota del parc s’engloba en l’eix de mobilitat sostenible i segura del pla de responsabilitat corporativa de la companyia, que emmarca la seva actuació en minimitzar l’impacte ambiental en els desplaçaments.

CR-V, una aposta sostenible

El model Honda CR-V Hybrid és una de les propostes d’Honda per assolir el compromís que, en 2025, el 100% dels automòbils que comercialitzi a Europa compten amb tecnologies d’electrificació.

Segons la marca, un dels aspectes clau del model CR-V es troba en el seu consum urbà de 5 litres / 100 km, i unes emissions de CO2 inferiors als 120 g / km. El CR-V híbrid compta amb la tecnologia i-MMD, un sistema exclusiu d’Honda que propulsa el vehicle amb energia elèctrica la majoria del temps.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *