1. Home
  2. Actualitat
  3. El Crafter, millor furgoneta de l’any
El Crafter, millor furgoneta de l’any

El Crafter, millor furgoneta de l’any

0
0
Crafter
Crafter

El nou Crafter ha estat l’escollit per un jurat internacional de periodistes especialitzats en vehicles comercials de 24 països europeus com la millor furgoneta de transport de l’any 2017.

El Crafter, que ha estat desenvolupat i produït de forma completament independent, es va dissenyar per adaptar-se als desitjos dels consumidors. Les seves innovacions i sistemes d’assistència són elements que l’han fet mereixedor d’aquest guardó, fins i tot abans que el vehicle hagi arribat al mercat.

Eckhard Scholz, president de Volkswagen Vehicles Comercials, va recollir el premi de mans del president del jurat, Jarlath Sweeney, durant el IAA de Vehicles Comercials de Hannover: “Després de guanyar amb la gamma T l’any passat, estem encantats de rebre de nou aquest premi tan especial pel nou Crafter. Estem molt orgullosos del nostre últim producte i també del nostre equip, el dur treball ha convertit el Crafter en la millor furgoneta de transport de grans dimensions. Farem servir aquest guardó com a punta de llança perquè el seu llançament sigui reeixit “.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *