1. Home
  2. Actualitat
  3. El Cupra E-Racer roda per primer cop en un circuit
El Cupra E-Racer roda per primer cop en un circuit

El Cupra E-Racer roda per primer cop en un circuit

0
0

El vehicle esportiu elèctric de Cupra, l’ E-Racer, ha rodat per primera vegada en un circuit de velocitat, amb l’objectiu de provar la integració de les bateries elèctriques amb la resta del cotxe. La prova s’ha dut a terme a la capital de Croàcia, Zagreb.

Tots els sistemes elèctrics, electrònics, de bateria, refrigeracions i propulsió s’havien provat per separat. A la pista de Zagreb, es van integrar per primera vegada tots els elements i es van posar a rodar, amb unes sensacions molt optimistes segons els responsables de la prova ..

Segons aquestes mateixes fonts, les condicions de la pista, a causa del calor durant les jornades de test, van confirmar que l’E-Racer està preparat per afrontar els reptes en competició. Dels primers tests s’han extret conclusions molt positives.

Creant el primer turisme de carreres recarregable

La bateria d’aquest turisme de carreres 100% elèctric, està formada per 6.072 piles cilíndriques, l’equivalent a la bateria de 9.000 telèfons mòbils. Amb aquestes xifres, l’autonomia de l’e-Racer fa que sigui perfectament competitiu per afrontar curses del nou E-TCR (Campionat de Turismes Elèctrics).

Les dades recollides en aquests tests serveixen per seguir ajustant els sistemes, i que el següent pas sigui centrar-se en les prestacions del vehicle.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *