El Cupra Tavascan Electric Concept arriba a Casa Seat

Els visitants de CASA SEAT ja poden veure de primera mà el CUPRA Tavascan, que ofereix la visió de la marca de l’electrificació de l’esportivitat. Aquest concept s’exhibirà per primera vegada davant els ciutadans de Barcelona a CASA SEAT, que ha estat l’escenari de la presentació de l’CUPRA el-Born, el primer model 100% elèctric de la marca.

El CUPRA Tavascan Electric Concept, que es va presentar per primera vegada al Saló Internacional de l’Automòbil de Frankfurt de 2019, va obtenir al maig el premi a el millor disseny en el Concurs de Marques d’Automoció, el màxim guardó en la categoria de prototips de l’certamen internacional que realitza el prestigiós Consell Alemany de Disseny. Ara, els qui ho desitgin podran contemplar tots els detalls d’un concept de propulsió 100% elèctrica que combina la presència d’un SUV amb l’elegància d’un coupé esportiu.

Els visitants tindran l’oportunitat d’apreciar l’espai interior del prototip, que uneix materials i tecnologia d’avantguarda per obtenir un efecte de lleugeresa, així com el seu expressiu disseny exterior, els sofisticats acabats metal·litzats s’accentuen amb delicats detalls en color coure i fibra de carboni . Així mateix, podran deixar-se impressionar pels imponents passos de roda del CUPRA Tavascan, que alberguen llandes d’aliatge de 56 cm (22 “) i la figura aerodinàmica minimitza la resistència.

El CUPRA Tavascan Electric Concept completa l’exhibició d’concept cars i vehicles de sèrie de la planta 0 de l’edifici, que inclou el prototip SEAT mínim i els productes de SEAT Mo, amb la qual CASA SEAT vol mostrar als visitants i passejants les seves apostes de futur en l’àmbit de la mobilitat i la micromobilitat i els seus dissenys més innovadors. Per la seva ubicació estratègica al cor de Barcelona, ​​CASA SEAT permet rebre tota la inspiració per desenvolupar aquests projectes i així convertir-se en un hub de mobilitat on la ciutat mou.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Volkswagen presenta la seva renovada i completa gamma camper

Volkswagen presenta la seva renovada i completa gamma camper

Si hi ha un vehicle que simbolitza el concepte de llibertat i independència és,

Posterior
El Cupra León Competición, llest per el seu debut mundial a Mugello

El Cupra León Competición, llest per el seu debut mundial a Mugello

Després de ser presentat el passat mes de febrer, el CUPRA León Competición es

També et pot interessar
Total
0
Share