1. Home
  2. Actualitat
  3. El dissabte 1 de juliol es celebra el Begur Classic Cars
El dissabte 1 de juliol es celebra el Begur Classic Cars

El dissabte 1 de juliol es celebra el Begur Classic Cars

0
0

El proper dissabte 1 de juliol es celebrarà el Begur Classic Cars, IV Volta Cales de l’Empordà (prova de regularitat). Aquesta prova va néixer el 2014 en format de ruta turística, sempre enfocada a la Costa Brava, gaudint dels paisatges més entranyables. Enguany aquesta edició comptarà amb una nova categoria de regularitat i també la turística, on és podrà gaudir de la conducció slow drive.

El lloc de sortida i arribada serà a la població de Begur, avinguda 11 de Setembre, on els vehicles quedaran exposats des de les 16:00 fins les 18:00h, hora de sortida de la ruta.

VEHICLES ADMESOS: la participació queda oberta a automòbils construïts abans de 1993.  El nombre de participants màxim serà de 30 vehicles. L’organització es reserva el dret d’admetre excepcionalment alguns vehicles posteriors a 1992 sempre i quan les seves característiques consideri interessant la seva participació.
A cada vehicle seran admesos el conductor i acompanyant.  En el cas d’una tercera persona s’haurà de posar en contacte amb l’organització i si es tracta de menors d’edat  s’haurà de signar un full d’autorització per part dels pares o tutors del menor.
DOCUMENTACIÓ: abans d’iniciar la prova tots els participants hauran de passar per la base de la ruta que serà a l’oficina de turisme de Begur, on hauran de presentar l’assegurança obligatòria del vehicle, ITV i permís de conduir del conductor.
VERIFICACIONS: l’organització facilitarà a tots els participants abans de la ruta el llibre de ruta i els tiquets del sopar.
També les plaques corresponents de la prova, les quals seran col·locades als vehicles  i una bossa, obsequi de regal.
Durant la ruta l’organització facilitarà un telèfon de contacte.
Durant el trajecte en tot moment s’haurà de respectar el codi de circulació.
CLASE H: serà per a tots els vehicles que realitzin la prova en format regularitat.
CLASE T:  serà per a tots els vehicles que realitzin la prova en format ruta turística.
CLASE F: categoria integrament format per equip femení.
PREMIS: A la classe H i haurà premi als cinc primers classificats. CLASE T: Premi al cotxe més antic, cotxe que vingui de meé lluny i premi al cotxe més ben decorat.
RECORREGUT: el recorregut constarà d’uns 100 km per la comarca del Baix Empordà i les seves cales.
Durant el recorregut els vehicles no podran sobrepassar la mitjana de 50 km per hora.
En punts del recorregut, com cruïlles, estarà senyalitzat per l’organització.
També hi haurà tres cotxes de l’organització: dos que sortiran primer i un que farà les funcions de cotxe ORG I COTXE ESCOMBRA.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *