1. Home
  2. Actualitat
  3. El dissenyador Modesto Lomba personalitza una edició exclusiva del Toyota Aygo
El dissenyador Modesto Lomba personalitza una edició exclusiva del Toyota Aygo

El dissenyador Modesto Lomba personalitza una edició exclusiva del Toyota Aygo

0
0

El dissenyador Modesto Lomba ha personalitzat el Toyota Aygo en una edició especial i exclusiva d’aquest model de cotxe, que van presentar en societat el propi modista i la periodista Sara Carbonero. Es tracta, segons la marca d’una “edició única del més petit i desenfadat” model de la gamma Toyota.

L'Aygo dissenyat per Modesto Lomba (Foto: Toyota)
L’Aygo dissenyat per Modesto Lomba (Foto: Toyota)

Lomba ha partit d’un Aygo x-play i inspirant-se en la seva col·lecció de primavera -estiu i les idees expressades per clients de Toyota a les xarxes socials ha concebut un Aygo “elegant i distingit”, en base a les opcions de personalització que ofereix la gamma.

Carrosseria blanca i vermella

Aquest exclusiu model té la carrosseria de color blanc amb el sostre en vermell i la X del frontal en blau. El mateix color que la carcassa dels retrovisors i les peces que hi perllonguen la X. El modista també va seleccionar altres elements de la llista de possibilitats de personalització de l’Aygo, com els vinils de color vermell per a la zona inferior dels para-xocs i els laterals de la carrosseria. A joc amb aquests vinils, dues línies recorren la part alta de les portes, just per sota de les finestretes. Aquesta combinació de colors, blanc, blau i vermell, són també protagonistes de diverses peces de la Col·lecció Primavera-Estiu 2016 de, dissenyador espanyol.

Les llantes d’aliatge van ser escollides igualment pel dissenyador de Devota i Lomba que en va seleccionar unes de 15 polzades de color plata i cinc radis dobles en color vermell, a joc amb els altres elements d’aquest to presents en aquest Aygo exclusiu.

Interiors de color vermell

A l’interior, Modesto Lomba ha donat al vehicle el seu toc personal seleccionant el color vermell com a protagonista. Així, són d’aquest color la zona central del quadre de comandament, la consola central i l’embellidor del canvi de marxes.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *