1. Home
  2. Actualitat
  3. El E-Mehari, cotxe Elle 2017
El E-Mehari, cotxe Elle 2017

El E-Mehari, cotxe Elle 2017

0
0
Elle concedeix el premi al E-Mehari
Elle concedeix el premi al E-Mehari

El disseny, les prestacions i l’equipament del Citroën E-Mehari “trenquen amb el que està establert” en el segment dels vehicles elèctrics. Així ho han confirmat les lectores d’Elle, una revista femenina al costat de les lectores de Car and Driver, que el consideren el cotxe més atractiu de l’any.

El Citroën E-Mehari comparteix amb el seu il·lustre avantpassat, el Citroën Méhari de 1968, el seu caràcter descapotable de quatre places amb una clara vocació d’oci. Tant la seva capota de tela, negra o vermella ataronjada, amb àmplies finestres de plàstic, com els seus 4 colors (blau, taronja, groc i beix) s’inspiren directament en aquest model llegendari. Tot això amb una autonomia de 200 km i una velocitat punta de 110 km / h.

Una carrosseria sobreelevada i amb protectors negres en els passos de les rodes i els baixos de carrosseria conviden a escapar de l’asfalt amb aquest autèntic ‘it car’ a la recerca de la cala més recòndita. Encara més si es té en compte que el material de la carrosseria és plàstic termoformat, que el fa immune al salnitre i la corrosió, a més d’estalviar els possibles costos de reparacions de xapa i pintura, en augmentar la seva resistència a petits cops i frecs. Aquest esperit relaxat també es pot portar a l’interior, ja que la tapisseria de TEP impermeable permet rentar amb una mànega tot l’habitacle, inclosos els seients, podent així practicar esports nàutics sense por a espatllar els revestiments.

L’E-Mehari afegeix tecnologia al desimboltura del Méhari original. A més d’oferir autonomia i prestacions, les seves bateries LMP (Lithium Métal Polymère) destaquen per la seva fiabilitat, seguretat i per no patir alteracions amb els canvis de temperatura. Permeten recarregar completament el vehicle en 8 hores amb una presa de 16 A en les instal·lacions que ho permeten o en 13 hores en les preses domèstiques amb 10 A d’intensitat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *