El fascinant IONIQ 5 N de Hyundai, premiat com a Cotxe de l’Any pels Premis TopGear.com 2023

El IONIQ 5 N elèctric de Hyundai ha iniciat la seva vida amb un brillant reconeixement, essent coronat com a Cotxe de l’Any en els Premis TopGear.com 2023

El IONIQ 5 N va ser presentat a principis d’aquest any al Goodwood Festival of Speed al mes de juliol, on va rebre l’elogi universal com a nova i emocionant opció per als amants de la conducció que busquen electrificar la seva passió, tant a la carretera com a la pista. A més, representa un projecte tecnològic avantguardista per al futur vehicle elèctric (EV) de la secció N de Hyundai.

Aquest model d’alt rendiment combina la Plataforma Modular Global Electrificada (E-GMP) del IONIQ 5 estàndard -Cotxe Mundial de l’Any 2022- amb les tecnologies i l’experiència de la secció N de Hyundai dedicada als esports de motor, portant la diversió al volant a un nou nivell. Aquest enfocament, que ofereix el màxim gaudi i emoció al volant, va convèncer l’expert equip de jurats de TopGear per nomenar-lo com el millor cotxe dels últims 12 mesos.

Paul Horrell, escriptor de TopGear i membre del jurat del Cotxe de l’Any, va afirmar: “Els enginyers de Hyundai van proposar-se fer que l’IONIQ 5 N es sentís com un cotxe de gasolina lleuger, però van quedar sorpresos pel que la electrificació podia arribar a fer. Van aprofitar els dominis digitals dels vehicles elèctrics per oferir un ampli conjunt de paràmetres ajustables. Com a resultat, tant a la carretera com a la pista, fa el que mai esperaries d’un gran EV… supera les seves prestacions de manera sorprenent. Oblida’t de qualsevol qualificatiu “per a un EV” – és molt divertit i punt. Gira la pàgina per als cotxes elèctrics, el que significa una nova pàgina pels cotxes”.

Aquest reconeixement del IONIQ 5 N marca la segona vegada en tres anys que un cotxe N de Hyundai s’emporta l’honor de Cotxe de l’Any de Top Gear, després de l’i20 N el 2021.

Total
0
Shares
Anterior
Trackhouse es fa càrrec de l’equip independent d’Aprilia a MotoGP

Trackhouse es fa càrrec de l’equip independent d’Aprilia a MotoGP

Els estatunidencs entre amb força al mundial un any abans del previst

Posterior
Yamaha no va fitxar a Alex Márquez per ser el germà de Marc

Yamaha no va fitxar a Alex Márquez per ser el germà de Marc

La tensió entre el cerverí i Rossi el 2015 va deixar petjada

També et pot interessar
Total
0
Share