1. Home
  2. Actualitat
  3. El Ford Fiesta, ara amb transmissió Powershift combinada amb el motor EcoBoost 1.0
El Ford Fiesta, ara amb transmissió Powershift combinada amb el motor EcoBoost 1.0

El Ford Fiesta, ara amb transmissió Powershift combinada amb el motor EcoBoost 1.0

0
0

Ford amplia la gamma de Fiesta amb la versió que combina el motor EcoBoost 1.0 de 100 CV amb la transmissió automàtica Powershift, de doble embragatge i sis velocitats, amb un consum combinat de 4,9 l/100 km i emissions de CO2 de 114 g/km. Aquesta és la primera vegada que la marca americana combina aquestes dues tecnologies, el resultat de les quals farà molt atractiva al públic aquesta versió del Fiesta. Aquí, el  Ford Fiesta Trend EcoBoost 1.0Powershift 100 CV i cinc portes té un preu final de 16.950 €, que en el cas de la versió Titanium, més equipada, puja a 18.700 €.New Ford Fiesta

L’EcoBoost 1.0 incorpora tecnologies que inclouen injecció directa de gasolina, turbo i distribució variable, un conjunt que possibilita la potència d’un propulsor més gran però amb el consum d’un més petit. Tot gràcies a un bloc de tres cilindres de mides sorprenentment petites.

Com a referència, les vendes del nou compacte B-Max amb transmissió automàtica Powershift van augmentar un 10% durant els primers nou mesos d’aquest any, tendència que també van tenir altres models de Ford amb canvi automàtic: Kuga, Mondeo, el S-Max i Galaxy.

El Ford Fiesta presenta un disseny dinàmic i uns acabats i ergonomia de referència dins el seu segment. Incorpora la tecnologia Active City Stop, que ajuda als conductors evitar topades a baixa velocitat. Opcionalment, el Ford Fiesta també pot equipar el sistema de connectivitat SYNC activat per veu i amb funció Help SOS, que pot avisar operadors de diferents serveis d’emergència en cas d’accident.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *