1. Home
  2. Actualitat
  3. El Ford Focus RS, designat cotxe de l’any als Vehicle Dynamics Awards
El Ford Focus RS, designat cotxe de l’any als Vehicle Dynamics Awards

El Ford Focus RS, designat cotxe de l’any als Vehicle Dynamics Awards

0
0

El Ford Focus RS ha estat designat cotxe de l’any en l’edició 2016 dels premis Vehicle Dynamics Awards.

Un jurat de 23 periodistes independents de tot el món especialistes en motor van destacar al Focus RS per aconseguir “unes característiques de conducció que la competència no pot igualar” i el seu pur plaer de conducció”.

El Focus RS incorpora la tracció Total Ford Performance amb Repartiment de Par Dinàmic que fa possible un nivell superior de conducció, adherència i velocitat de viratge. Els modes de conducció sel·leccionables inclouen una forma de derrapatge que permet sobreviratges controlats i, per primera vegada, una tecnologia de control d’arrencada al RS.

El primer Ford a ser cotxe de la any

Els premis VDI anuals premien les millors idees, innovacions tecnològiques i èxits en desenvolupament de dinàmiques de vehicle. El Focus RS és el primer vehicle Ford a vèncer en la categoria Car of the Year. El model, desenvolupat per enginyers de Ford Performance a Europa i EUA, està equipat per una versió especial del motor EcoBoost 2.3 litres de Ford amb 350 CV i accelera de 0-100 km / h en 4.7 segons, el que el converteix en el model Ford RS de més ràpida acceleració.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *