El Ford Kuga Plug-in Hybrid, disponible amb paquet Black i seients confort

El Ford Kuga Connector Hybrid 1 va ser l’híbrid endollable (PHEV) més venut de qualsevol marca en tots els mercats europeus en el primer semestre de 2022.

Ford també ha anunciat avui el llançament del paquet Black Kuga ST-Line X, que inclou una sèrie de millores exteriors, així com la disponibilitat d’una nova opció de seients confort.

El motor del Kuga Connector Hybrid proporciona flexibilitat als clients, amb una autonomia global totalment elèctrica de 57-67 km WLTP i una autonomia totalment elèctrica en ciutat de 71-88 km WLTP que permet realitzar viatges freqüents només amb energia elèctrica. El consum d’energia de 14,4-15/9 kWh/100 km WLTP també és inferior al dels principals competidores4 .

Els clients també es beneficien de l’autonomia i la flexibilitat d’un vehicle de gasolina, amb energia elèctrica que complementa les prestacions del vehicle. Els conductors poden utilitzar el Kuga Connector Hybrid en manera EV Acte i funcionarà de la forma més eficient possible, oferint el millor consum de combustible disponible sigui com sigui l’escenari de conducció.

El paquet Black aporta un plus d’estil i individualitat a la gamma Kuga

Complementant la gamma completa de colors exteriors de màxim impacte visual, el Paquet Black afegeix a l’esportiu exterior del Kuga ST-Line X un sostre pintat en negre, i tapes dels retrovisors, reixetes de ventilació del quadre de comandament davanter i aleró posterior amb acabat en negre. Els emblemes ST-Line i les lletres de la porta gran posterior del Kuga també estan acabats en negre, i les llandes d’aliatge de 20 polzades pintades en negre venen de sèrie.

La nova opció de seient confort proporciona un suport addicional

Els usuaris del Kuga de tota la gamma de models poden ara especificar una nova opció de seient confort que ha estat aprovada per l’organització líder en salut de la columna vertebral Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR), la Campanya per a Esquena més Saludable. L’ajust de divuit punts permet que el seient s’adapti a la persona en la seva posició asseguda, en lloc que la persona adapti la seva posició al seient, un requisit per a obtenir l’aprovació de AGR.

L’altura, la longitud i la inclinació del seient poden ajustar-se juntament amb l’ajust lumbar i el reposacaps en quatre direccions per a ajudar als ocupants de totes les formes i grandàries a trobar una posició de seient còmoda.

L’acreditació AGR és atorgada per un comitè de proves independent format per experts de diversos camps de la medicina, compromesos a ajudar els clients a triar productes respectuosos amb l’esquena. El dolor lumbar és una de les principals causes de discapacitat a tot el món, i un estudi va revelar que el 63% dels conductors sofria dolors d’esquena que interferien en les seves activitats diàries.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
El nou BMW M2

El nou BMW M2

Les dimensions compactes, juntament amb la tecnologia del sistema de propulsió i

Posterior
Bagnaia dona un cop al mundial i Izan Guevara toca el cel a Austràlia

Bagnaia dona un cop al mundial i Izan Guevara toca el cel a Austràlia

Phillip Island, Austràlia

També et pot interessar
Total
0
Share