1. Home
  2. Actualitat
  3. El Ford Mustang és votat com el cotxe clàssic més desitjat
El Ford Mustang és votat com el cotxe clàssic més desitjat

El Ford Mustang és votat com el cotxe clàssic més desitjat

0
0

El Ford Mustang és el clàssic més desitjat, segons l’enquesta realitzada a més de 75.000 usuaris del portal on-line AutoScout24. En total, el 37% dels europeus (d’Alemanya, Àustria, Bèlgica, Espanya, França, Holanda i Itàlia) han escollit el Ford Mustang com el cotxe clàssic que voldrien posseir.

2014 Mustang

“El Ford Mustang és més que un cotxe, és la llibertat de la carretera oberta i l’esperit de la conducció d’altes prestacions”, assegura Roelant de Waard, vicepresident de Marketing, Vendes i Serveis de Ford Europa. “El Mustang ha estat una part fonamental de la cultura automobilística global durant quasi mig segle i és un dels vehicles més reconeguts del món”. Ford també ha informat que el Mustang Customizer, una aplicació on-line i descarregable, ja ha atret a més de 500.000 visites des d’Europa. Des del seu llançament l’any passat, més de 4,5 milions de persones de 49 països diferents han visitat el Mustang Customizer.

Mustang celebra el seu 50è aniversari el 2014 i Ford ha llançat una nova sèrie de vídeos Mustang Countdown per destacar l’icònic esportiu i els seus fans de tot el món. El primer vídeo, Where It All Started: The Mustang 1 Concept, es remunta al debut del concept d’aquest model l’any 1962. Futurs vídeos oferiran imatges de l’ampli arxiu Mustang de Ford, l’escena de clubs Ford Mustang i fans com Ralf Wurm, el Mustang Man Alemany, amb material difícil de trobar, entrevistes exclusives i opinions d’experts. En el portal web Mustang de Ford Europa es pot trobar una recopilació de notícies, informació i materials d’arxiu.

El Ford Mustang, llançat l’any 1964, es va convertir en un èxit instantani i ha inspirat a milions de persones amb un estil de vida al què podrien aspirar. Amb quasi 3.000 aparicions en el cinema i televisió, incomptables referències cinematogràfiques, presència en desfilades, joguines i més, la passió pel Mustang és comú denominador pels fans de tot el món.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *