1. Home
  2. Actualitat
  3. El Fórmula 1 Gran Premi de Espanya 2015, a la venda amb un 20% de descompte
El Fórmula 1 Gran Premi de Espanya 2015, a la venda amb un 20% de descompte

El Fórmula 1 Gran Premi de Espanya 2015, a la venda amb un 20% de descompte

0
0

Les entrades del Fórmula 1 Gran Premi de Espanya 2015, del 8 al 10 de maig al Circuit de Barcelona-Catalunya, estan a la venda amb un 20% de descompte. Aquest primer període de prevenda, que suposa un important estalvi pels espectadors, finalitzarà el proper 28 de novembre.

Si bé des del dia següent al Gran Premi del 2014 ja es podien reservar les entrades, des d’aquesta setmana les localitats es poden adquirir on-line al web del Circuit (www.circuitcat.com) en nou idiomes diferents: català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, holandès, portuguès i rus. La botiga electrònica permet a l’espectador conèixer les diferents zones de públic i el tipus de visió que s’obté des de cadascuna d’elles, així com escollir el seient des del qual es desitja seguir el Gran Premi.

D’aquesta manera, durant el primer període de prevenda, es poden adquirir localitats de tres dies de Pelouse, sense seient numerat, per 104 euros; o entrades de tres dies de tribuna amb seient numerat a partir de 160 euros.

Tribunes per dies i descomptes addicionals en les modalitats Juvenil y Sènior
Per tal d’arribar a un sector de públic més ampli i variat, el Circuit de Barcelona-Catalunya també ofereix la possibilitat de comprar entrades per dies en les tribunes C, E i N. Es pot assistir a la jornada de divendres a partir de 44 euros, a la de dissabte a partir de 76 euros i a la de diumenge a  partir de 152 euros. Tant els abonaments de tres dies com l’entrada de diumenge també inclouen l’accés al Circuit el dijous amb motiu de la visita al pit-lane.

A més, al descompte del 20% de prevenda, es pot sumar el descompte del 50% aplicat a les modalitats Juvenil (Pelouse de 12 a 18 anys i Tribuna de 6 a 18 anys) i Sènior (majors de 65 anys).

Altres descomptes aplicables a les tarifes d’adult (19-64 anys) per als titulars del Carnet Jove (20% de descompte sobre qualsevol període), RACC Master (10% sobre qualsevol període i fins a quatre entrades per targeta) i RACC Joves (20% sobre qualsevol període), no essent acumulables entre sí.

Els menors de 12 anys tenen entrada gratuïta a les zones de Pelouse, mentre que els nens menors de 6 anys poden accedir gratuïtament a qualsevol de les tribunes sempre i quan no ocupin seient.

Més informació: www.circuitcat.com

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *