El futur de l’automòbil segons Peugeot: INCEPTION

Amb un nou missatge oficial exaltant la seva actitud felina i atractiva, el seu revolucionari disseny interior i la seva promesa de sensacions de conducció sense igual, el PEUGEOT INCEPTION CONCEPT anuncia una nova era i encarna la visió de la marca per a futurs vehicles elèctrics. El primer Manifest de Disseny PEUGEOT dirigit per Matthias Hossann, el PEUGEOT INCEPTION CONCEPT encarna el canvi més important de la marca.

EMOCIÓ

El PEUGEOT INCEPTION CONCEPT expressa aquesta visió optimista amb convicció, disposada a afrontar els reptes del futur. Amb la seva nova generació i-Cockpit® i el seu sistema de control Hypersquare, revoluciona el gaudi de la conducció en oferir una nova i intuïtiva manera de conduir el cotxe. El seu innovador concepte de cristall panoràmic Skyspace ofereix noves emocions i sensacions. El costat del passatger té un nou espai interior i la innovadora arquitectura es complementa amb materials que juguen amb els seus reflexos acolorits per a evitar el negre i redefinir la idea de durabilitat a través de noves tècniques.

EXCEL·LÈNCIA

El PEUGEOT INCEPTION CONCEPT obre noves perspectives amb una arquitectura audaç, derivada de la generació de plataformes “BEV-by-design”, i té una grandària generosa, destacant a més l’excel·lència de les seves innovacions.

Aquest concept inspirarà els futurs productes de la marca, fins als models més compactes de la gamma, a partir de 2025.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Hyundai Staria: Sorpresa majúscula 

Hyundai Staria: Sorpresa majúscula 

En algunes ocasions, els fabricants d’automòbils ens mostren que sempre hi

Posterior
El XIX Rallye d’Hivern torna a omplir Viladrau, tres anys després

El XIX Rallye d’Hivern torna a omplir Viladrau, tres anys després

El dissabte 14 de gener, Viladrau va acollir la dinovena edició del Rallye

També et pot interessar
Total
0
Share