1. Home
  2. Actualitat
  3. El gegant Maxus arriba a les comarques gironines
El gegant Maxus arriba a les comarques gironines

El gegant Maxus arriba a les comarques gironines

0
0

El fabricant de vehicles Maxus arriba a les comarques gironines de la mà d’Interdiesel a Figueres i Infiniti a Girona

D’origen anglès, aquest gegant asiàtic, pertanyent a SAIC MOTOR (actualment el setè constructor d’automòbils més gran del món), aterra a les comarques gironines a les instal·lacions d’Interdiesel de Figueres i d’Infiniti Girona, iniciant la comercialització de tota la gamma de furgonetes de càrrega i xassís de cabina EV80, amb versió dièsel i entre les que destaquen, els dos models 100% elèctrics de 92 kW.

En els seus inicis la marca MAXUS pretén donar solucions a curt termini en el transport de mercaderies, amb models com els Maxus EV80, una furgoneta dièsel polivalent de 3.5T, amb tres capacitats de carrera i xassís de cabina, incorporant diverses configuracions i un alt nivell de seguretat. Però el més destacable és que aquest mateix model es pot adquirir amb un potent motor de 92 kW, bateries de LiFePO de 56 kWh d’última generació (amb dualitat de càrrega, ràpida i lenta) per aconseguir una autonomia real de més de 200 quilòmetres per al repartiment urbà, i demostrar la viabilitat i l’avenç d’aquesta marca en vehicles industrials d’electromobilitat.

En un segon estadi, Maxus comercialitzarà la resta de models de vehicles per a persones, amb models també elèctrics com són Monovolums, SUVs, Pick Up i Tot Terreny.

Per a més informació, els interessats poden demanar més informació a les instal·lacions d’Interdiesel de Figueres i d’Infiniti a Fornells de la Selva. També podeu seguir la marca Maxus Girona a Facebook i Instagram


LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *