1. Home
  2. Actualitat
  3. El Govern adjudica obres de seguretat viària a Torrent
El Govern adjudica obres de seguretat viària a Torrent

El Govern adjudica obres de seguretat viària a Torrent

0
0

3d72d747-6921-41ae-ae78-409821bc2a1fEl Departament de Territori i Sostenibilitat va adjudicar, abans de ser destituït per l’article 155 de la Constitució Espanyola, per un import de 313.000 euros, obres de millora de la seguretat viària a la GI-652, a Torrent. L’actuació consisteix en la construcció d’una rotonda que millorarà l’accés al municipi. Es preveu iniciar els treballs l’hivern vinent, amb un termini d’execució de 5 mesos.

Actualment, l’encreuament d’accés a Torrent està format per un tercer carril central de girs situat a la GI-652 i per les illetes d’encaminament del trànsit situades al vial municipal d’accés al nucli urbà. La nova rotonda que es construirà tindrà 44 metres de diàmetre exterior, amb una calçada de 8 metres amb 2 carrils. El voral interior serà de 0,5 metres i l’exterior d’1 metre. L’illot interior tindrà zona remontable d’1 metre d’amplada formada per llambordins de formigó.

Les obres inclouran els moviments de terres, ferms i drenatges, la senyalització horitzontal, vertical i d’orientació, l’abalisament i les barreres de seguretat, així com la modificació de serveis afectats.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *