1. Home
  2. Motos
  3. El Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP, a partir de 29,25 euros
El Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP, a partir de 29,25 euros

El Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP, a partir de 29,25 euros

0
0

Les entrades per assistir al Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™, previst pels dies 12, 13 i 14 de juny de 2015 al Circuit de Barcelona-Catalunya, ja es poden comprar amb un 10% de descompte fins el 20 de març.

motogp(1)

En aquest període de prevenda, les localitats per a la setena prova del Campionat del Món de MotoGP™ es poden adquirir a partir de 29,25 euros, tarifa que correspon a les entrades de Pelouse o de les Tribunes Principal, N i J en les modalitats Júnior (Pelouse de 12 a 18 anys i Tribuna de 6 a 18 anys) i Sènior (majors de 65 anys), que gaudeixen d’un 50% de descompte sobre la tarifa oficial. Les entrades d’adult es poden comprar amb preus a partir de 58,50 euros.

 

Descomptes aplicables sobre qualsevol període per a titulars del Carnet Jove, del 20%; RACC Master, del 10% i fins a quatre entrades per targeta; i RACC Jove, del 20%; no sent acumulables entre sí ni amb els descomptes Juvenil i Sènior. Els menors de 6 anys tenen entrada gratuïta a qualsevol de les 13 tribunes disponibles al Circuit de Barcelona-Catalunya, sempre i quan no ocupin seient; mentre que els menors de 12 anys poden accedir gratuïtament a les zones de Pelouse.

Una entrada i molts avantatges

A més de poder viure en directe l’espectacle de les curses de Moto3™, Moto2™ i MotoGP™, tots els espectadors que tinguin entrada del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ també podran gaudir de la visita al pit-lane. Aquesta activitat és una de les més esperades del Gran Premi, ja que representa la millor ocasió per apropar-se als boxs, als equips i als pilots del Mundial. Els aficionats que disposin d’una entrada de Pelouse, també tindran accés a qualsevol de les tribunes del Circuit el divendres del Gran Premi. El pàrquing és gratuït tant per cotxes com per motos.

Facilitat i comoditat en la compra d’entrades

Les entrades es poden comprar de la forma més fàcil i còmoda al web del Circuit www.circuitcat.com, disponible en nou idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, holandès i rus.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *