1. Home
  2. Actualitat
  3. El Grup Sadurní obté la comercialització de Subaru i Ssasoyoung
El Grup Sadurní obté la comercialització de Subaru i Ssasoyoung

El Grup Sadurní obté la comercialització de Subaru i Ssasoyoung

0
0

El Grup Sadurní amplia la seva cartera de serveis amb la comercialització de vehicles Subaru, Ssangsyoung i el servei postventa de Saab.

Notícia que el Diari de Girona va dedicar a Subaru
Notícia que el Diari de Girona va dedicar a Subaru

Segons publica el Diari de Girona els primers models ja han arribat al concessionari ubicata a la N-II a Fornells de La Selva, que també comercialitza cotxes Mazda, Honda, les motos Piaggio i gestiona el servei postvenda de Chevrolet.

Ivan Quílez, gerent del grup, va explicar al rotatiu gironí que l’objectiu és vendre “unes 200 unitats” de models Subaru l’any i que la confiança de la marca japonesa és “un nou repte per l’empresa”.

El Forester i el XV, models estrella

Segons explica el gerent a Diari de Girona, el Forester i el XV, el 4×4 i SUV de la marca respectivament, seran “amb tota seguretat” les estrelles del concessionari.

L’any passat es van matricular 61 cotxes Subaru nous a la província i 44 Ssangyoung, per tant l’objectiu del Grup Sadurní és ambiciós.

Les marques més venudes a la província són, segons dades de les associacions de fabricants i de concessionaris, per aquest ordre, Peugeot (amb 1.305 turismes venudes el 2015; Volkswagen (1.112); Nissan (1.041); Citroën (998); Toyota (948); Hyundai (917); Renault (864); Seat (809); Dacia (776) i Opel (749).

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *