1. Home
  2. Actualitat
  3. El Grup Volkswagen designa Seat per liderar el creixement al Nord d’Àfrica
El Grup Volkswagen designa Seat per liderar el creixement al Nord d’Àfrica

El Grup Volkswagen designa Seat per liderar el creixement al Nord d’Àfrica

0
0

Seat ha estat designada pel Grup Volkswagen per liderar el creixement del grup automobilístic al Nord d’Àfrica. La companyia espanyola coordinarà a partir d’ara l’estratègia del Grup i de les seves marques establertes en aquesta regió, identificarà sinergies i impulsarà acords de col·laboració amb altres empreses. Aquesta decisió s’emmarca en l’estratègia del Grup Volkswagen de descentralitzar la seva estructura amb l’objectiu de guanyar en rapidesa i eficiència.

El Nord d’Àfrica és una de les regions clau en l’estratègia de globalització de la marca amb seu a Martorell. La companyia té per objectiu incrementar la presència internacional fora d’Europa i reforçar la seva presència en els cinc continents. Algèria té un paper essencial en aquesta estratègia. El país nord-africà és un dels cinc mercats mundials amb un  volum més gran de vendes de la marca a 2018, juntament amb Alemanya, l’Estat Espanyol, el Regne Unit i França, i el país en el qual els lliuraments creixen a un ritme més alt, amb 10.700 vehicles venuts entre gener i maig (1.000 en el mateix període de 2017). A més, la companyia compta amb una presència sòlida en altres països de la regió, com el Marroc i Tunísia.

La planta de Relizane, el pilar al Nord d’Àfrica

SOVAC, l’importador del Grup Volkswagen a Algèria, i el Grup van inaugurar al juliol de 2017 una planta multimarca d’acoblament a la ciutat de Relizane, a 280 quilòmetres al sud-oest d’Alger. Seat lidera aquest projecte des del seu inici i, ara, aquesta responsabilitat s’amplia a tota la regió.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *